Funktionsförmåga funktionsnedsättning 1

FUNKTIONSFÖRMÅGA &

FUNKTIONSNEDSÄTTNING 1

För dig som vill lära dig mer om människan


Vilhelmina Lärcentrum ger en 100 poängskurs i funktionsförmåga och funktionsnedsättning i samarbete med Handikappomsorgen. Varje vecka släpps ett nytt avsnitt med material, uppgifter och en podcast. Ljudpoddarna är i dialog mellan vår lärare och stödpedagog från branschen. De kommer också ha särskilt inbjudna gäster.


Du läser webbkursen i din egen takt men du måste vara klar inom kurstidens ram.


Är du inte skriven i Vilhelmina kommun? Du är så välkommen med ansökan, men informera snarast vuxenutbildningen i din hemkommun, annars blir din ansökan inte behandlad.

Om utbildningen

Funktionsförmåga funktionsnedsättning 1

TidAntal

20 deltagare


Ansökan

Sista ansökningsdag är passerad


Studiemedel

Utbildningen är studiemedelsberättigad från CSN i kombination med andra kurser


Kostnader för deltagaren

Utbildningen är gratis, men du bekostar själv studielitteratur.


Kostnader för hemkommunen

43,75 kronor/poäng

Vilka förkunskaper behöver jag?

Du behöver:


Svenska/svenska som andrspråk på grundläggande nivå. Gymnasial svenska rekommenderas på grund av mycket muntlig konversation (i poddarna).

Lärare

Inger Danvind, lärare

Veronica Bergqvist, stödpedagog 


Litteratur

Funktionsförmåga och funktionsnedsättning 1, Sonja Svensson-Höstfält

ISBN 9789152357743


Om webbaserad utbildning

Att läsa en webbaserad utbildning har blivit allt mer populärt. I och med de senaste årens tekniska utveckling har webben som studieform verkligen revolutionerats. Det ger dig frihet att plugga oberoende av tid och rum. När du läser en webbaserad utbildning har du friheten att själv välja hur du vill lägga upp dina studier. Du kan plugga när, var och hur du vill. Men det krävs att du tar mycket eget ansvar för dina studier. Kraven under en webbutbildning är lika höga som under en vanlig utbildning i klassrum.


En webbaserad utbildning innebär att du inte behöver åka till oss för undervisning vid något tillfälle.Var studerar jag?

100% webbaserad utbildning, du studerar var, när och hur du vill inom kurstidens ram.

"Man var lite orolig när man skulle börja läsa den här kursen på distans, eftersom man aldrig har gjort det här. Men jag tycker att det har varit en positiv överraskning, man har lärt sig ett nytt sätt att studera och söka fakta på. Era poddar har varit intressanta att lyssna på, så kämpa på med den här utbildningsformen. Det har varit väldigt givande och en intressant utbildning och jag har lärt mig mycket som jag kommer att ha nytta av i mitt arbete."

"Jag är så glad att få deltagit i denna kurs. Den har berikat mig på alla sätt. Jag har fått mycket bra respons tydliga lärare med fantastisk kunskap. Jag har bättrat på mitt självförtroende att studera något som jag inte hade när jag började. Jag är så nöjd med upplägget. Jag är nöjd med allt och känner mig inte främmande att våga studera igen. Imponerad över att tekniken fungerat. Tack."Trots ett helt liv som yrkesverksam inom autism valde Ammie Isaksson Männikkö att läsa kurser inom funktionsförmåga och funktionsnedsättning för att förbättra sina sakkunskaper .

          - Nya erfarenheter gör mig både gladare och bättre i mitt arbete, säger hon.

OM Funktionsförmåga och funktionsnedsättning 1 & 2

Kurser som 

passar alla

WEBBASERAD UTBILDNING INOM SPECIALPEDAGOGIK


Vad innehåller kursen? Vad får du lära dig?

Hur studerar du?

Ställ din fråga här

Sara Danielsson


SYV/Utbildningsledare


telefon: 073-842 99 20

e-post: sara.danielsson@vilhelmina.se